diensten & opdrachtgevers

Wil je ook eens trends en ontwikkelingen door mijn bril bekijken en concrete handvatten krijgen hoe je ze voor jou kunt laten werken ? Ik neem je graag aan de hand mee.

Diensten

TRENDWATCHER & EXPERT

Trends en hypes, consumentengedrag en cijfers. De manier waarop mensen reizen en vakantie vieren is constant in beweging en de onderzoeken en voorspellingen vliegen je om de oren. Bloggers en journalisten van dagbladen, magazines, radio en TV sta ik wekelijks te woord met trend-analyses over lifestyle en reizen.

TREND ONDERZOEK

Heb jij een vraagstuk waarvoor een frisse blik nodig is? Wil je een onderzoeksvraag A-Z onderzocht en gepresenteerd hebben door een externe expert? Een trendrapport nodig voor een marketing- of pr-campagne? Ik kan je ondersteunen met zowel desk- als fieldresearch, het ontwikkelen van een visie en de presentatie.

TREND PRESENTATIE OF WORKSHOP

Inspiratie nodig voor een kick-off event, brainstorm of teamsessie? Ik ontwikkel visueel prikkelende presentaties (op maat) die een verrassend kijkje in innovatie geven. Of je nou wilt wilt weten wat trends beteken voor bestemmingen, reisondernemingen of voor content. Leren om trends concreet toe te passen? Kies dan voor een implementatie-workshop.

STRATEGISCH ADVIES

Duizelt het je af en toe van de nieuwe trendbegrippen en doelgroepen? Behoefte aan brainpicken, feedback op een concept of campagne in wording, een confidentieel wake-up gesprek of zoek je een eerlijke sparringpartner voor regelmatig overleg? Ik duik met liefde in je vraagstuk en zorg ervoor dat jouw organisatie back on track blijft, of komt!

CONCEPT ONTWIKKELING

Wil jij een nieuw merk of een nieuwe bestemming op de markt brengen? Ik speel daarin graag een rol! Van marktonderzoek tot conceptontwikkeling en het uitrollen ervan naar je beoogde publiek. Ook voor out-of-the-box campagnes zet ik graag trendstrategie in. Ook de launch kan in samenwerking met het door mij opgerichte pr-bureau Cherry LAB verzorgd worden.

MEMBERSHIP

Zijn jij en jouw collega’s ook graag future proof bezig? Heb je af en toe een spiegel nodig die inzicht geeft in ontwikkelingen die voor jou relevant zijn en je kan helpen met heldere inzichten? Word dan lid van Tessa.. Ik verzorg dan elk kwartaal op jouw locatie een trendpresentatie van 30 minuten en een uur sparringstijd. Ook krijg je een strippenkaart voor vragen tussendoor.

Portfolio – ondernemingen

Naast trendwatcher en trendstrateeg ben ik ook oprichter van Cherry LAB. Dit Amsterdamse pr & influencer marketing bureau zet merken in de spotlights en wijst de weg in de jungle van online, print en social media. Op het Storymakers Event brengt het bureau al voor het vierde keer elk jaar trends, media influencers en merken samen voor circa 250 professionals.

Logo Cherry LAB high res
Storymakers Event 2018

Portfolio – opdrachtgevers

Als trendwatcher en trendstrateeg mag en mocht ik voor deze lifestyle & travel merken iets betekenen:

ANWB
CTBE
Germany Travel
Marketing Groningen
VisitBrabant
visitsweden
Camptoo
Economic Board Groningen
bijzonder plekje
betterplaces
WithLocals
Reiswerk
ANTOR
travel counsellors
WeekendjeWeg
KLM
national geographic traveler
Reis met je Hart
TIO
ROC mondriaan
Inholland Hogeschool