blog

Nieuwsgierig wat je hier binnenkort gaat aantreffen? Tientallen blogs met de must know tijdloze trends in lifestyle en travel! Ik ben druk bezig om al m’n trendonderzoeken, publicaties, content en updates te verzamelen. Hell of a job, maar ik hoop je er straks mee te verblijden. Ook ga je hier mijn meest bijzondere reisbelevingen en opgedane inzichten over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling vinden. Voorlopers op het gebied van betekenisvol reizen samen met hun tips krijgen ook een plekje op deze blog.

Purpose Travel

Ben je journalist, redacteur of blogger en wil je sparren over de trends voor 2018? Neem contact met mij op en lees alvast het persbericht Purpose Travel: betekenisvol reizen is de reistrend van 2018.

“Reizen is onderdeel van onze lifestyle: we verzamelen geen spullen maar ervaringen om   zingeving in ons leven te brengen. De paradox is dat reizen het milieu belast, overtoerisme tot gevolg kan hebben en we vaak ons eigenbelang voorop stellen omdat we ‘vakantie verdiend hebben en gaan genieten’. Mijn missie: als we dan toch reizen: laten we het op een betekenisvolle manier doen voor onszelf en de plekken, mensen en dieren waar we te gast zijn.”

Tessa aan de Stegge - sfeer - Japan - bamboebos